• Szolgáltatások

  Személyre szabott üzleti megoldásokat kínálunk.

  Outdoor programok

   

  • Outdoor csapatépítések
  • Önismeret-fejlesztés terepen
  • ​​Tematikus élményprogramok
  • Városi, vízi vagy erdei kalandtúrák
  • Túlélőtúrák, igény szerinti terepen

  Kompetenciafejlesztő tréningek

   

  • Asszertivitás, erőszakmentes kommunikáció
  • Vezetői készségfejlesztés
  • Hatékony prezentáció
  • Tárgyalástechnika
  • Érvelés-meggyőzés
  • Ügyfélszolgálati kommunikáció
  • Beszédkészség fejlesztés

  Érték és munkaszemlélet tréningek

  • Hatékony munkavégzés mérföldkövei
  • Feladatdelegálási technikák
  • Értékesítés alapjai
  • A hatékonyság gátló tényezői
 • Outdoor programok

  Egyedi ügyféligény szerint állítjuk össze a tematikát.

  Outdoor csapatépítések

  A kinti (outdoor) környezet kiváló lehetőségeket teremt arra, hogy a csapat közös kihívásokat és sikerélményeket élhessen át. Tréneri segítséggel, és a tapasztalati tanulás módszertanával erősítjük kohéziót, a csapattagok közötti bizalmat, elkötelezettségüket, fejlesztjük az együttműködési készségeiket.

  A munkahelyi környezetből kiszakadva, szokatlan feladatokon keresztül rengeteg tapasztalásuk lesz a résztvevőknek a program során. A tartós fejlődés kulcsa viszont az, hogy a tréninget követően milyen szinten építik be a mindennapi együttműködéseikbe ezeket. Két csapatépítés között a vezető felelőssége, hogy a csapat fejlődését kézben tartsa, és a változtatásokból új szokásokat hozzon létre.

  Önismeret-fejlesztés terepen

  Az önismeret az egyik alapja, amitől sikeresek lehetünk az életünkben. Meghatározza, hogyan gondolkodunk önmagunkról, korlátainkról, milyen célokat tűzünk ki magunk elé. Nagyban befolyásolja az önbizalmunkat és a társas kapcsolatinkat, hogy milyennek látjuk magunkat.

  Az önismeret fejlesztéséhez több módszer is a rendelkezésünkre áll. Kérhetünk visszajelzést a környezetünktől, kitölthetünk személyiség teszteket, de a leghatékonyabb ezek között a saját élményeken keresztüli önvizsgálat. Ez a tréning arról szól, hogy hogyan viselkedünk adott helyzetekben, milyen gátjaink vannak, és hogyan tolhatjuk ki a határainkat annak érdekében, hogy többet hozzunk ki magunkból.

  Tematikus élményprogramok

  Tematikus élményprogramoknak hívunk minden olyan – elsődlegesen csapatépítő jellegű – eseményt, amelyhez egyedi történetet, arculatot vagy aktivitást találunk ki az ügyfeleink számára. Ismert filmek, sport- vagy történelmi események vagy ünnepek, évfordulók ihletésével dolgozunk ki alkalmi programokat. Ebben a kreatív alkotó programoktól kezdve, a mese sztorival rendelkező kincskereséseken át a céges sportnapokig vagy jelmezes évzáróig bármi elképzelhető.

  Városi kalandtúrák

  Izgalmas városfelfedező programunkat azoknak találtuk ki, akik szeretnék Budapest, Eger, Szentedre, Szeged (és még sok más magyar város) különlegességeit megismerni egy kalandos csapatjáték keretében. A városok rejtett ”kincseit” és kevésbé ismert zugait kell felkutatniuk, addig észre sem vett dolgokat felfedezniük, amely végül elvezeti őket egy igazi kincses ládához, amely a kincsvadász csapat jutalma lesz. A résztvevők átélhetik a Nemzet Aranya vagy Da Vinci kód című filmek izgalmát
  és a siker diadalát.

  Erdei és vízi kalandtúrák

  Azok számára, akik többet szeretnének egy egyszerű, átlagos kirándulásnál, nekik ajánljuk vezetett erdei és/vagy vízi túráinkat az év bármely hónapjában. Túravezetőink a legszebb hazai tájakra kalauzolják el a csoportjainkat, legyen szó rövidebb (2-3 órás) vagy egész napos túráról. A vizek szerelmeseit kenus vagy kajakos evezéssel, másokat az erdei kalandtúrákkal várjuk.

  Túlélőtúrák

  A mai modern ember élettere egyre inkább távolodik a természettől. Városokban élünk, közösségekben, ahol minden problémánkra szinte azonnali megoldásokat találhatunk. Ugyanakkor számos lehetőségünk van akár hazai, akár egészen távoli országokban is utazásokon, kirándulásokon részt venni.

  Számos technika, felszerelés és természetismereti tudás mellett rendkívül sokat tanulhatunk önmagunkról is. Hol vannak a határaink? Mennyire vagyunk erősek mentálisan és fizikálisan? Hogyan viselkedünk krízishelyzetekben?

  Tekintve, hogy ritkán kirándulunk egyedül, a túlélő tréning remek csapat összekovácsoló program is. Vészhelyzetben, de még egy szimulált túlélési szituációban is természetesen kialakulnak a szerepek. Felszínre jönnek a konfliktusok, amelyek kezelése sokat elmond egy csapat bizalmi állapotáról.

  A tréning eredménye az erős önismereti tapasztalat, a csapat összetartásának erősödése, és számos olyan ismeretanyag, amely bárhol bármikor megmentheti az életünket.

  All Posts
  ×