• Rólunk

  Seres Niki

  "A siker nem jön hozzád - te mész hozzá."

  (Marva Collins)

  Közgazdászként végeztem 2011-ben, de már a főiskola alatt is inkább az emberek érdekeltek a számok helyett, így kellő kitartással a főiskolát követően már ötéves munkatapasztalattal vágtam neki a tréneri pályának, és azóta végzett business coach-ként és szervezetfejlesztő trénerként dolgozom.

  Közép- és nagyvállalati szektorban is számos indoor tréninget vezettem, az utóbbi három évben pedig az outdoor csapatépítés is fókuszba került.

  A tréneri szakma mellett 7 éves értékesítői tapasztalatot is magaménak tudhatok, ami számomra egy fontos érték a szerzett ismeretek közül.

  Több mint 110 cégnél tartottam eddig tréninget, és bár minden megbízó más témában és más céllal keresett meg, de a kulcs az eredmény eléréséhez mindenhol a partnerség volt. Partnerként tekinteni a másikra, aki segít a célom elérésében. Felismerni, hogy mit tud hozzátenni a sikeres működéshez, a közös munkához az, amikor kellő tisztelettel tekintek a másikra és becsülve a másik tudását és képességeit próbálok vele együttműködni.

  Tóth Tamás

  "Higgy abban amit teszel, és tedd azt, amiben hiszel."

   

  Közel 10 éve dolgozom trénerként, amit nem is munkaként, hanem küldetésként kezdtem. Az volt a célom, hogy támogassam a tréning résztvevőimet a fejlődésben, hatékonyabbá és boldogabbá tenni az életüket.

  Hiszek abban, hogy egy ember számára az a legnagyobb segítség, ha megmutatjuk, hogyan segíthet önmagának elérni a céljait. Munkám során a legjobb tréningcégeknél tanulhattam, és fejlődöm a mai napig is.

  Több mint 250 tréningen vagyok túl, és még mindig izgalmas kihívásnak érzem ezt a munkát. Foglalkozom egyedi programok kifejlesztésével is, elsősorban különleges csapatépítések kapcsán.

  Nikivel 6 éve dolgozom együtt különböző készségfejlesztő tréningeken. Eltérő személyiségünk remekül kiegészíti egymást. Ő az impulzívabb, én az elmélyültebb tematika részeket szoktam vezetni, így a más-más résztvevők is átélhetnek a saját személyiségükhöz illeszkedő vagy épp a komfortzónából kimozdító tréning elemeket.

 • Néhány gondolat, mi is a csapatépítés...

  A csapatépítés egy nagyon tág fogalom. Sokunk fejében más-más meghatározása van ennek a tréning típusnak. Úgy gondolom abban sokan egyetérthetünk, hogy a cégek sikeres működése nem csupán pénz és szaktudás kérdése. Leginkább a jó csapatmunka az, ami hosszútávon sikerességet tud biztosítani.

  Hisszük, hogy a csapatépítés nem merül ki a kollégák összecsiszolódásában, egymás jobb megismerésében, hanem a tapasztalati tanulás módszerével segít növelni a hatékonyságot.

  Amellett, hogy játékos formában tudnak tapasztalatot gyűjteni a résztvevők a kitűzött céloknak megfelelően, minden gyakorlat alapkészségek fejlesztésére fókuszál, mint például a kommunikáció és együttműködésfejlesztés vagy akár a konfliktus helyzetek eredményes kezelése.

  All Posts
  ×